Головна » 2011 » Грудень » 26
   Цікаво і змістовно проходять Новорічні канікули учнів 3 класу. 26 грудня до них в гості завітав дитячий театр, який організувала прийомна родина Маркових. "Артистами" цього театру є діти, режисер - батько цієї дружньої родини Владислав Володимирович. Глядачам дуже сподобалася казка "Ріпка".  
   Наші учні чекають з нетерпінням нових зустрічей з цим театром.

Класовод Ткач Лариса Леонідівна.
Вихователь Бондар Лариса Андріївна.
Переглядів: 700 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 26.12.2011

   23.12 в Шолоховській ЗОШ о 12.00 розпочалося новорічне свято казкою "На новорічний карнавал до Стрілочок Тік і Так".

   Завдяки чарівному годинникові, стрілочки Тік і Так викликали на бал улюблених казкових героїв. Попелюшка, Дюймовочка, Царівна Жаба, Снігова королева, Царівна-Либідь, Алладін зі східними красунями, подарували всім присутнім справжнє диво - радість зустрічі Нового року. Як не старалися Баба-Яга з Кощієм і чортиками зіпсувати свято, красти подарунки, але Дід Мороз, Снігуронька і всі учасники не дали їм цього зробити.
   Свято принесло масу позитивних емоцій і новорічний настрій всім присутнім.

   А о 16.00 новорічне свято продовжилося веселим змаганням КВК між командами учнів 11 класу "Бомба" і командою вчителів "Нова казка" на тему "Особливості святкування Нового року в країнах Європи". Гра учасників КВК перепліталася з концертною програмою, яку підготували учні старших класів. Завдяки їм, глядачі побували на х-факторі, мандрували незвіданим ... Читати далі »
Переглядів: 886 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 26.12.2011