Головна » 2020 » Квітень » 21 » ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ
09:40
ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ
     Шановні учні, батьки та вчителі Шолоховської школи, тиждень з 21 по 24 квітня у нас проходитиме як Тиждень психології. Це означає, що кожен день матиме свою тему, в рамках якої практичний психолог закладу готуватиме для вас цікаву інформацію, різні завдання, вправи, флешмоби, спрямовані на підвищення загального рівня знань у сфері психології, розвиток креативності, творчих здібностей та самопізнання. Інформація для ознайомлення буде публікуватись на шкільному сайті, умови вправ та завдань ви будете отримувати у спільнотах Viber. Сподіваємось, що   Тиждень психології буде корисним для всіх, особливо у такий непростий для всього світу період.
     Отже, починаємо.
     21 квітня – перший день Тижня психології, і присвячений він тому, без чого не можливе нормальне життя кожного з нас - МИРУ. Український релігійний діяч Любомир Гузар сказав: «Багато хто думає, що мир – то відсутність війни. Та мир є це дещо більше. Мир – ще й добрі стосунки між людьми... Мир треба нести кожного дня, кожного дня треба налагоджувати контакти між людьми, шукати доброго спілкування». Саме тому сьогодні пропонуємо кожному долучийтися до флешмобу #Будуюмир, запропонованого Громадською організацією «Ла-Страда Україна».
Отримайте нові знання з конфліктології, безконфліктної комунікації, вирішення конфліктів мирним шляхом, миробудування та протидії булінгу.
     Умови прості:
1. Переходьте за посиланням http://course.la-strada.org.ua/story_html5.html
2. Проходьте цікавий, змістовний електронний курс "Вирішую конфлікти та будую мир навколо себе"
3. Діліться з друзями та подругами соціальних мережах, своїх спільнотах Viber сертифікатом, позначайте сторінку ГО "Ла Страда-Україна" і ставте хештег #Будуюмир
4. Для того, щоб зберегти сертифікат з прізвишем потрібно після закінчення курсу натиснути на сертифікат, внизу якого натиснути на Print, у віконці, де вибір принтера вибрати Сохранить как PDF, потім внизу натиснути Сохранить.
Навчимося вирішувати конфлікти мирним шляхом разом!
 
Переглядів: 327 | Додав: Aleks_Volkov | Рейтинг: 0.0/0