Головна » 2012 » Квітень » 12
Золотий бджолиний рій
Носить Мед у вулик свій.
Працюють бджілки охоче,
Зранку трудяться до ночі.
Нахилилася голівонька,
росами умита,
Це тобі вклонилась квітка,
Бджілка працьовита.


   Свято "Таємниці бджілки-трудівниці" було проведене 06.04.12 р. вихователем ГПД Літун В.В. та учнями 5 класу для дітей 1-5 класів.


  
    У святково прибраному залі звучали загадки, пісні, прислів'я, вірші, гуморески про цю трудолюбиву комашку, а також казки, легенди, які вчать дітей любити труд, бути добрими, чуйними, дбайливо ставитись до природи, приносити користь іншим.
   У процесі підготовки до свята діти малювали малюнки, виготовляли поробки різних матеріалів, аплікації, вишивки, якими і прикрасили клас.
   Цариця бджіл Майя розповіла дітям багато цікавого, провела вікторину та веселі конкурси, а на прощання запросила на вальс квітів з бджілками та пригостила медом і тортом ... Читати далі »
Переглядів: 1107 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 12.04.2012

   21 березня 2012 р. у 5-му класі була проведена інформаційна година класним керівником Рязанцевим А.В., присвячена 25-річчю від дня створення Організації Ради ветеранів, на яку була запрошена голова Шолоховської Ради ветеранів Натикана Тамара Іванівна, яка розповіла учням про Раду ветеранів та чим вона займається, про перші її кроки.


Учні, на згадку про зустріч з головою Ради ветеранів, подарували їй листівку, яку виготовили власноруч, та квіти.


Переглядів: 774 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 12.04.2012