Головна » 2012 » Травень » 20
   11 травня 2012 року о 19.00 у Шолохоському будинку культури відбулося урочисте вручення атестатів випускникам 2011-2012 н.р.



   На свято були запрошені гості і заступник голови райдержадміністрації Стаценко А.О., районний депутат та директор ТОВ "Берегиня" Руда А.П., сільський голова Базилевич В.О. та ветерани педагогічної праці. Кожному із гостей надалося привітальне слово.



   Директором школи Натиканим В.В. було зачитано привітання від губернатора Дніпропетровщини Вілкула О.Ю. вручено атестати та похвальні листи, грамоти від губернатора випускникам за високі досягнення у вивченні тих чи інших предметів.


   На святковому концерті було показано випускниками 2 презентації та відеофільм про їхнє шкільне життя. Не порушуючи традиції проведення випускного вечора, наприкінці концерту випускники подарували глядачам красивий вальс.
Після концерту був салют для випускників.

Переглядів: 704 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 20.05.2012

Переглядів: 616 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 20.05.2012

   9 травня Шолоховська школа брала участь у святкуванні Дня Перемоги у Великій Вітчизняний війні 1941-1945 років. Святково вбраною колоною школярі разом з громадськістю села пройшли від школи до меморіального комплексу, де відбувся урочистий мітинг, присвячений цій події.



   У почесній варті стояли учні старших класів. Самими шанованими гостями на святі були сиво-чолі ветерани, завдяки яким все людство має мирне небо над головою. Багато щирих привітань, теплих слів вдячності і побажань пролунало на їх адресу від учнів школи. З пошаною і вдячністю школярі поклали квіти до братської могили та пам'ятників.



   Фіналом мітингу став запуск десятикласниками повітряних кульок.
Після цього учні і вчителі приймали участь у святковому концерті "Ніхто не забутий, ніщо не забуте". А після концерту учні школи, як і інші жителі села, смакували солдатською кашею та приймали участь у народних гуляннях.


Переглядів: 650 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 20.05.2012