Головна » 2013 » Лютий » 19


   15.02.2013 р. у приміщенні школи на перервах відбулася святкова дискотека, присвячена Дню закоханих, де були проведені різні конкурси, привітання вчителів та учнів.



   О 17.00 в актовому залі Шолоховської ЗОШ відбувся вечір, присвячений Дню закоханих, для учнів 8-11 класів. На вечорі змагалися 4 пари в різних конкурсах.



   Пара переможців була нагороджена стрічками з написом "Міс Валентина" та "Містер Валентин". Інші три пари були також нагороджені почесними медалями.



Переглядів: 573 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.02.2013

   15 лютого, в день Стрітення Господнього в школі був проведений заключний етап проекту "Народні свята в зимовому календарі".



   Щиро дякуємо учням 3 класу за відчуття насолоди, за гарний настрій, який вони подарували всім глядачам - учням початкової школи та учасникам проекту. Чудові колядки, веселі щедрівки, артистичне виконання інсценізації були родзинками заходу.



   Слід відзначити учнів: Заходу Анну, Пацкан Вікторію, Семака Руслана, Ткаченка Олександра, Сапожнікова Олексія, Тарасенка Максима і подякувати їм за активну участь у підготовці та проведенні свята.



   Роль господині майстерно виконала завуч школи з позакласної роботи    Чульська О.С.

Переглядів: 570 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.02.2013

    З 13.02.2013 по 15.02.2013 у Шолоховській ЗОШ відбулися заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших країн, а саме: виставка документальної та художньої літератури; єдиний урок мужності "Простим героям честь і слава"; виховна година "Афганістан болить в моїй душі"; зустріч з учасником бойових дій Семенюком В.М.; перегляд фільму "Афганістанські долі"; виставка малюнків "Війна очима дітей".


Переглядів: 727 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.02.2013

   Під час проведення "Тижня хімії" були задіяні учні 6 -11 класів.



   Учні 7-го та 8-го класів підготували виставку "Хімічні елементи в малюнках". На малюнках зображували знак хімічного елементу і малюнок, де застосовується чи знаходиться даний елемент. Кожний учень захищав виступом свій малюнок.



   Учні 6-9 класів прийняли активну участь у підготовці виставки "Друге життя відходів". Девіз виставки "Відходи в доходи".

   Також кожний клас виготовив бюлетень на хімічну тему "Хімія у моєму житті", "Чарівний світ косметики", "Хімія у воді", "Хімія та екологія" та інші.



   Учні 11-го класу Варченко О.,Тютюнник В., провели "Урок практичної хімії" для учнів 8,9,10 класів.

   В цікавій формі учні розповідали про методи очищення питної води, про синтети ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.02.2013