Головна » 2013 » Жовтень » 18
   18.10 був проведений тематичний урок, присвячений розвитку громадянського суспільства в Україні. На урок були запрошені депутати місцевої ради: Веретельник Л.А. та Білецька В.О.



   Вони розповіли про розвиток нашого села Шолохове та назвали видатних людей, які є гордістю сільської громади. Урочиста зустріч залишила в серцях дітей багато цікавого та корисного.



Переглядів: 469 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 18.10.2013

   Книга - велике диво, створене людиною. Вона допомагає нам пізнавати самих себе і світ, що навколо нас.



   17 жовтня учні 4-5 класів приймали участь у шкільному етапі регіонального конкурсу "Відгук на сучасну дитячу прозу". Вони познайомилися з творчістю Лесі Вороніної, Івана Андрусяка, Ольги Бусенко.
   " ... Мені сподобалося те. що книжка надрукована українською мовою та майже на кожній сторінці є яскраві ілюстрації ..." - говорить учень 5 класу Мотузок Кирило. А учениця 5 класу Геллєр Катерина зазначила - "Дуже люблю читати книги. Хто читає, стає розумним, добрим українцем ..."



   Відповідальна за проведення учитель української мови та літератури Водько В.М.

Переглядів: 569 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 18.10.2013

   З 7 по 11 жовтня в школі проводився Тиждень математики, всіх хто цікавиться математикою; хто не знає, але хоче знати математику було запрошено у п'ятиденну подорож до незвичайної країни, де розмовляли мовою цифр і чисел, де панували порядок і логіка, система і стабільність, вишуканість і творчість до Королівства Цікавої Математики. Розпочалася подорож святковою лінійкою, на якій було оголошено маршрут протягом тижня.



   На протязі тижня проводилися цікаві різноманітні конкурси, ігри та виховні заходи. Діти розробили стіннівки на тему: "Видатні математики", "Кросворди та ребуси з математики". Закінчився тиждень нагородженням грамотами самих активних та найрозумніших.



   Відповідальними за проведення були вчителі математики: Притула Є.Т. та Волкова М.О.
Переглядів: 605 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 18.10.2013