Головна » 2020 » Березень » 13

     12.03.2020 р. у 8-А класі була проведена виховна година, присвячена Дню українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Учні вшанували мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

     Наша держава та кожен з нас має сприяти дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Класний керівник: Волков О.Ю.

Переглядів: 288 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 13.03.2020

     12 березня в 9 класі було проведено виховну годину, присвячену Дню українського добровольця, який відзначається в Україні з 2017 року. Учні вшанували хвилиною мовчання подвиг українських добровольців, переглянули фільм. Днем раніше чотири учні класу взяли участь у міському баскетбольному турнірі до Дня добровольця.

Класний керівник: Волков Ю.П.

Переглядів: 294 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 13.03.2020

     Тарас Шевченко - син українського народу,  Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т. Г. Шевченка, у КЗ "Шолоховська СЗШ" було проведено виховний захід "Кобзаре, я чую тебе крізь століття".

Переглядів: 292 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 13.03.2020