Головна » 2021 » Лютий » 09

     Ні для кого не секрет, що в усьому світі саме діти та підлітки є найактивнішими користувачами мережі Інтернет.  Саме тому необхідно говорити їм, що Інтернет - це не лише розваги, швидкий доступ до інформації та спілкування, але й небезпека, яка чекає недосвідченого користувача на кожному кроці. Безпека в Інтернеті зараз - актуальне питання у  багатьох країнах світу. Тому в 2004 році організацією Insafe (Європейська мережа безпечного Інтернету) було започатковано День безпечного Інтернету, який відзначається у другий вівторок лютого. Тож сьогодні, разом з учнями 8-их класів ми  обговорити можливі ризики та загрози, які несе нам Інтернет, а також за допомогою тренінгових вправ сформували правила, які допоможуть кожному з нас від цих ризиків захиститись.

Переглядів: 238 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 09.02.2021

     9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

     В 9-А класі відбувся інтерактивний урок-гра:  "З чого починається безпечний Інтернет?". Діти провели пошукову роботу, підібрали матеріали та виготовили плакат на тему: "Безпечний Інтернет".

 

Переглядів: 249 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 09.02.2021