Головна » 2023 » Квітень » 19

 

Переглядів: 59 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.04.2023

      Дякувати за те, що маєш сьогодні, - один із способів підвищити свій рівень стресостійкості, тому це відчуття можна "натренувати" в собі.
      Учасники освітнього процесу Шолоховського ліцею в рамках загальноміського психологічного челенджу "Зарядись позитивом та заряди іншого!"  мали можливість спробувати один з таких методів покращення свого ментального здоров'я - "Дошка вдячності". Для цього всім бажаючім треба було  записати на створеній соціальним педагогом закладу віртуальній дошці все те, за що вони відчувають вдячність. Діти та педагоги дякували навіть за те, що здається не зовсім важливим та буденним.  
     Ця практика проста та доступна кожному, адже можна створити таку персональну дошку для себе (у щоденнику, на аркуші паперу, або віртуальну на платформі https://padlet.com/dashboard ) і регулярно записувати туди все те хороше, що відбувається з вами кожен день. Спробуйте цей спосіб і ви переконаєтесь, що щастя доступне кожному, просто треба його помічати і не відкладати на потім. Будьте вдячні за все, що маєте, і вірте, що далі буде ще краще!

... Читати далі »

Переглядів: 57 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.04.2023