Головна » Архів матеріалів
   23.12 в Шолоховській ЗОШ о 12.00 розпочалося новорічне свято казкою "На новорічний карнавал до Стрілочок Тік і Так".

   Завдяки чарівному годинникові, стрілочки Тік і Так викликали на бал улюблених казкових героїв. Попелюшка, Дюймовочка, Царівна Жаба, Снігова королева, Царівна-Либідь, Алладін зі східними красунями, подарували всім присутнім справжнє диво - радість зустрічі Нового року. Як не старалися Баба-Яга з Кощієм і чортиками зіпсувати свято, красти подарунки, але Дід Мороз, Снігуронька і всі учасники не дали їм цього зробити.
   Свято принесло масу позитивних емоцій і новорічний настрій всім присутнім.

   А о 16.00 новорічне свято продовжилося веселим змаганням КВК між командами учнів 11 класу "Бомба" і командою вчителів "Нова казка" на тему "Особливості святкування Нового року в країнах Європи". Гра учасників КВК перепліталася з концертною програмою, яку підготували учні старших класів. Завдяки їм, глядачі побували на х-факторі, мандрували незвіданим ... Читати далі »
Переглядів: 895 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 26.12.2011

   8.12.2011 р. в Шолоховській ЗОШ був проведений тренінг спілкування з учнями 5-го класу з метою об'єднання учасників, усвідомлення незмірної цінності дружби, формування уміння працювати в команді, розвиток уміння побачити хороше у будь-якій людині, усвідомлення і прийняття власної унікальності і неповторності кожного, розвиток уміння поставити себе на місце іншого.




Переглядів: 962 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 21.12.2011

    19 грудня 2011 року в актовому залі школи відбулося свято "Ніч чарівна настає..." присвячене до Дня Святого Миколая. На святі був присутній справжній Святковий Миколай, директор АФ "Берегиня" Руда Алла Петрівна, яка привітала учнів початкової школи зі святом та подарувала їм подарунки.

    Також Руда А. П. подарувала художню літературу шкільній бібліотеці для учнів 10-11 класів.

Переглядів: 682 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 20.12.2011

   18 листопада учні початкової школи побували на святі, яке було присвячене прощанню з багатою і щедрою порою року - осінню.

   Учні 4 класу, а саме вони були ведучими на святі, показали казку "Колобок на осінній лад", яку із задоволенням дивилися діти. Вихователь групи подовженого дня Касаткіна Р.А. цікаво і змістовно провела конкурс по відгадуванню загадок, коли діти із заплющеними очима шукали відгадку у кошиках з овочами.

   Також був проведений турнір на краще змагання прислів'їв про осінь.
   Всі учасники свята отримали подарунки на згадку про чарівну Осінь - листівки і засушені листочки.


Переглядів: 979 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 05.12.2011

   З 22 по 30 листопада у Шолоховській ЗОШ пройшла декада світової літератури.

   Для учнів були проведені різноманітні конкурси, літературно-пізнавальні ігри, вікторини.
   Декада світової літератури була чітко спланована. Кожен день був присвячений одній літературній темі:
у День Фольклору учні 6 класів провели "Веселий ярмарок"; у День Поезії
учениці 11 класу Удовіка В., Нємцева А. пропонували учням "Поетичний калейдоскоп";  у День Фантастики та Пригод до уваги школярів - ігри "Принцип дедукції".
   Учні 5 класів показали свої знання зі світової літератури у конкурсі ерудитів.
   А завершилася декада відкритим позакласним заходом "Бенефіс книги", який провели учні 6 класу під керівництвом класного керівника, вчителя світової літератури Хорошилової Т.А.
Переглядів: 1597 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 05.12.2011

   Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, запроваджений в 1997 році Указом Президента. В якому говориться : « На підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливості ролі української мови в консолідації суспільства постановляю: « Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця».


   У нашій школі з 8 по 14 листопада проходив тиждень української писемності та мови. У рамках тижня були проведені такі заходи: урочиста лінійка до «Дня вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця», усний журнал «Прекрасне слово і душа у рідній мові возз'єднались», який підготували учні 11 класу разом із класним керівником Водько В.М., тематичний урок у 9 класі «Із слова починається людина, із мови починається мій рід», що підготувала класний керівник Безрідна О.М., а також виховні години у кожному класі, вікторини, філологічні ігри « Як приємно вчить самому нашу рідну мову».


  Цікаво і змістовно пройшло святкування Дня української писемності та мови. Школярі намагалися донести до слухачів подих століть, глиб ... Читати далі »

Переглядів: 966 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 19.11.2011

   10.11.2011 року в рамках виконання програми "Будуємо нову Дніпропетровщину разом з президентом!" справжнім подарунком для учнів Шолоховської ЗОШ стало відкриття нової спортивної зали. А новою вона стала завдяки директору агроформування Рудій А.П. та Рудому У.А., які виділили кошти на її капітальний ремонт.


   На урочистому відкритті спортзали були присутні почесні гості: голова Нікопольської районної державної адміністрації Воронов С.П., голова Нікопольської районної ради Матюк М.С., голова Шолоховської сільської ради Базилевич В.О.. Вони привітали всіх присутніх зі святом, побажали учням міцного здоров'я і високих спортивних досягнень та подарували набір м'ячів, спортивний тренажер та шведську стінку.

   За традицією відбулося перерізання стрічки. На згадку про цю подію, частинки цієї стрічки гості роздали школярам.


   Окрасою свята став виступ гімнастів та акробатів дитячої юнацької спортивної школи м. Орджонікідзе. А завершилося свято завзятою грою "Веселі старти" за участю учнів 5-6 класів.

... Читати далі »

Переглядів: 752 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 15.11.2011

   10 листопада учні 1 класу разом з учителем Веретільник Л.А. та вихователем Ігнатенко В.Л. побували в гостях у осені.


   Година спілкування пройшла цікаво, змістовно, хлопчики і дівчата відгадували загадки, водили хороводи, грали в ігри, розповідали вірші, співали пісні. Клас був у святковому вбранні. Батьки отримали велике задоволення від виступів дітей.


Переглядів: 935 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 15.11.2011

До вашої уваги Розклад уроків школи:

1-4 класи

5-11 класи


Переглядів: 710 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 14.11.2011

16 листопада - Міжнародний день толерантності.
   У 11 класі відбулося засідання круглого столу на тему: "Толерантність врятує світ". Був проведений невеликий лінгвістичний екскурс для того, щоб краще зрозуміти поняття "толерантність".


   Також було затверджено думку, що якість суспільства залежить від здатності людини співіснувати одне з одним.


Вч. Волошина Л.І.
Переглядів: 697 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 14.11.2011

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 143 »