Головна » 2020 » Квітень » 23

Він має назву «Полліанна»: https://film-ua.com/4515-pollianna-2003.html

                                                                           

&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020

     Переваги позитивних емоцій очевидні! І створити їх дуже легко! Все залежить тільки від нас самих – чи насправді ми цього прагнемо?

 

Прочитайте притчу «Дві сім’ї» та давайте разом поміркуємо над нею.

     В одному будинку жили дві схожі сім’ї. У кожної з них було по двоє маленьких дітей, машини, достаток. Відрізнялися лише сім’ї своїм ставленням до життя.
На першому поверсі будинку завжди лунав веселий сміх, а на другому часто було чути крики й скандали. Ось і сьогодні з другого поверху доносився крик жінки:
– Незграба! Як можна було розбити пляшку з молоком ?! Чим тепер дітей годувати? – кричала жінка так, що аж стіни тряслися.
– А ти чого плачеш? – звернулася до маленької дочки. – Татові своєму скажи «спасибі» за те, що голодна залишилася!
У цей момент у сусідів знизу пролунав щасливий сміх дитини, а потім почулася весела пісенька, яку наспівувала сусідк ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020

     Ще з часів Платона вважається, що душа складається з трьох відносно самостійних сутностей: розуму, волі та почуттів, в основі яких емоції. Якщо розум та воля деякою мірою підкоряються ним, то емоції завжди виникають та діють незалежно від нашої волі та бажань. Це ми знаємо із власного досвіду, коли емоції підкорюють розум та волю.

     Емоції – це внутрішнє позитивне чи негативне реагування людини на ті предмети або умови, які сприяють чи заважають задоволенню людських потреб; безпосередні переживання, які відображають суб’єктивне ставлення людини до навколишнього світу і самої себе.

     Емоційний стан – ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020

     Хто сказав, що є вагомі причини для смутку? Нинішні непрості часи нагадали, що якщо ви і ваші близькі здорові та щасливі, то таких причин немає! Іноді, для того щоб у Вас все вийшло, необхідно мати гарний і радісний настрій! За вікном світло і сонячно, і я пропоную вам створити сонячний і радісний настрій у Ваших домівках, у Ваших родинах!!! Давайте наповнимо цей день позитивом. Кожна людина може розфарбувати свій життєвий шлях в будь-який колір – треба тільки обрати фарбу.

     Отже, спершу визначимо, який настрій переважає у Вас. В цьому нам допоможе кольоровий тест. Кольоровий тест Розслабтеся, подивіться на малюнок і виберіть той прямокутник, колір якого вам подобається на даний момент. Це не повинен бути ваш улюблений колір, або якісь Ваші вподобання в одязі, наприклад, ви не повинні заглядати далі, в значення кольорів.

Важливо, щоб під час вибору ви не керувалися нічим, крім підсвідомості.

... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020

     Всім відомо, що чашечка ароматної кави зранку або під час обідньої перерви – прекрасний спосіб підтримки свого позитивного емоційного стану, але, якщо підключити трішки фантазії, ця чашка може перетворитись у чудовий спосіб розвитку творчої уяви, фантазії, дрібної моторики, та цікавого спільного дозвілля.
     Отже, матусі, заварюємо собі каву і насолоджуємось, розважаючи діток цікавим малюванням.

 

... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020

     Вміння підтримувати один одного у складні періоди життя – це одна з тих якостей, яка робить людей людьми. Схвалення та підтримка – це те, чого ми завжди підсвідомо шукаємо у кожній реакції оточуючих на нас та наші вчинки. Тож давайте разом правильно підтримувати себе, коли нам важко, своїх рідних та друзів, коли вони цього потребують, сторонніх людей, коли бачимо, що їм це необхідно. І пам’ятайте, що слова щирої підтримки важать так мало, але здатні змінити чиєсь життя на краще.
    
Переглядів: 272 | Додав: Aleks_Volkov | Дата: 23.04.2020